Vacature: Sales Engineer

Deze vacature is reeds ingevuld

Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving in de internationale wereld van de autosport, waar jij als ondernemende persoonlijkheid goed tot je recht komt? Vind je het een uitdaging om te werken in een bedrijf, waar klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en betrokkenheid hoog in het vaandel staan?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Drenth zoekt een invulling op de functie van:

Sales Engineer

Als Sales Engineer ben je lid van het MT en rapporteer je rechtstreeks aan de directie.

Wat zijn je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verbinden van sales activiteiten en engineering zodat onze klanten maximaal worden bediend en op tijd de juiste producten geleverd krijgen. Ontwikkelingsvraagstukken vanuit de markt zal je doorvertalen naar plannen om te engineeren met de afdeling, hierbij ben je zelf in staat om engineeringstaken uit te voeren. Je houdt daarbij rechtstreeks contacten met klanten, leveranciers en zorgt dat de planning gerealiseerd wordt.

Hoofdtaken voor de Sales Engineer

Wat verwachten we van jou?

Welke competenties heb je nodig?

Wie zijn wij?

Drenth is een Twents nuchter bedrijf met 20 FTE, internationaal actief in de autosport en haar klanten voorziet van hoogwaardige transmissies. Wij ontwerpen, fabriceren, leveren en verzorgen service voor transmissies en toebehorende producten in de aandrijflijn voor onze klanten.

Wij opereren in vier verschillende marktsectoren: Race, Rally, Autocross en Specials waarbij onze klanten in diverse classes wereldwijd actief zijn. Onze focus ligt hierbij op het middensegment van de markt waarin onze klanten zelf financieel bijdragen aan hun team aangevuld met sponsorbudgetten. In alle sectoren staan we bekend als een betrouwbare partner die kwaliteit levert zodat we een renderende onderneming zijn. Dit bereiken we door op een innovatieve wijze nieuwe producten te lanceren, kansen te zien en benutten.

Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren en willen het optimale resultaat leveren aan onze klanten. Onze focus ligt op de lange termijn, ondernemend en het verstevigen van de continuïteit met een sterke marktpositie door een brede productetalage.

Drenth levert in 88 landen

Wat bieden wij jou?


Interesse? Solliciteer met een motiverende brief onder begeleiding van je CV en stuur deze naar:

Ruud Drenth, general manager
ruud@drenth-gearboxes.com

Voor vragen kun je ook contact opnemen:

Drenth Gearboxes Holland B.V.
Fleuweweg 10, 7468 AG Enter
Tel: +31(0) 547 38 26 96
www.drenth-gearboxes.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.